Print Couture project

Inspiratie bij Drukkerij Aeroprint met project “Print Couture”

Wat we kunnen maken met papier en inkt is heel bijzonder. Dat doen we iedere dag. En met de toenemende digitalisering wordt communicatie middels papier steeds meer een prachtige mogelijkheid om onderscheidend te zijn. Maar om ervoor te zorgen dat de mogelijkheden van papier en inkt ten volle worden benut, moeten we als Drukkerij Aeroprint inspirerend zijn. Daarom hebben we een initiatief gestart om te laten zien hoe inspirerend hoogstaande grafische producten kunnen zijn. Immers, de combinatie die Drukkerij Aeroprint ter beschikking heeft van moderne offset-, traditionele boekdruk- en hedendaagse digitale print technologieën maken heel veel mogelijk.

Met het project “Print Couture” stellen we geregeld grafisch ontwerpers in de gelegenheid een bijzonder ontwerp tot eindproduct te realiseren zonder dat daar daadwerkelijk een opdracht aan ten grondslag ligt. De enige vereisten zijn dat inkt en papier op welke manier dan ook een hoofdrol spelen in het ontwerp. En vrijwel iedere ontwerper komt tijdens zijn werk op een idee dat het verdient ten uitvoer te worden gebracht. Nu is het wachten op de opdracht die daarbij past niet meer nodig. We gaan het gewoon maken. Omdat het kan!

Na de zomer nodigen we u graag uit bij Drukkerij Aeroprint in Ouderkerk aan de Amstel om geïnspireerd te worden door de eerste “Print Couture” stukken waarbij de ontwerper vertelt over zijn eerste Print Couture object.

Traditionele Boekdruk

Moderne Offset

Hedendaagse Digitale Drukkerij

Share this Post