Offsetdruk is de basis van Drukkerij Aeroprint

De offsetdrukkerij is sinds het eerste begin van Aeroprint in 1968 het kloppend hart van ons bedrijf. Drukken is wat we goed kunnen. Dat krijgen we keer op keer van onze klanten als feedback. We hebben een uitgebreid machinepark tot onze beschikking dat wordt bediend dor zeer ervaren en getrainde grafici. We maken steeds op de meest efficiënte wijze uw drukwerk.

De persen zijn uitgerust met moderne meetapparatuur. Deze meet tijdens het drukproces geregeld de drukvellen en vergelijkt deze meting met de ISO12647-2 norm of het vel dat de klant tijdens het afstemmen bij de pers heeft goedgekeurd. Het is immers niet altijd zo dat de ISO norm leidend is voor het eindresultaat. De persoonlijke voorkeur van de klant is maar al te vaak de basis voor een uniek drukwerkproject. Daarom zijn onze klanten ook altijd welkom om aan de pers de afdrukken te komen goedkeuren.

De omgevingscondities zijn minstens zo belangrijk. De relatieve vochtigheid in de drukkerij is constant 50% en de temperatuur wordt constant gehouden middels een energie zuinige warmtewisselaar

Heidelberg Speedmaster CD102

Heidelberg Speedmaster XL-75

Heidelberg Speedmaster SM-52

Share this Post