Crossmedia & Web2PRINT:

We weten bij Drukkerij Aeroprint natuurlijk best dat communicatie veel verder gaat dan op papier alleen. De moderne mogelijkheden van internet bieden unieke mogelijkheden voor gedrukte media. Wij denken graag met u mee over moderne combinaties van druk en papier.

 
Personaliseren
Door drukwerk digitaal te drukken en daarbij te personaliseren kan op bijzondere wijze een link worden gelegd tussen een database met gegevens en de ontvangers van bijvoorbeeld direct mail. Op basis van bijvoorbeeld een bezoek aan een website waarbij door de bezoeker om meer informatie werd gevraagd en een formulier werd ingevuld kan een folder of brochure geheel gepersonaliseerd worden toegestuurd

Marketing Automatisering
Het software systeem dat Aeroprint gebruikt voor het automatiseren van uw marketing- en communicatie trajecten is in de verenigde staten al jaren één van de meest vooruitstrevende oplossingen. Door communicatiestappen de automatiseren en automatisch te laten reageren op response wordt uw database steeds rijker en zal de interactie met uw klanten of deelnemers directer, persoonlijker en dus effectiever worden. Enkele belangrijke onderdelen van het systeem bestaan uit:

  • persoonlijke email
  • Persoonlijk drukwerk en briefverwerking.
  • Responsemeting en internet-click meting
  • persoonlijke landingspagina
  • QR codes en mobile marketing
  • SMS communicatie

DirectSmile Fotopersonalisering
Directsmile is het meest toonaangevende systeem voor foto-personalisering en wordt al vele jaren door Aeroprint Digitaal ingezet als unieke mogelijkheid om uw drukwerk te personaliseren. De foto’s worden tijdens het drukken aangepast aan de naam van de ontvanger. De response-rate als gevolg van deze persoonlijke manier van klantbenadering is vele procenten hoger dan een traditionele drukwerk mailing. Onze specialist vertelt u graag meer over deze prachtige technologie en de vele mogelijkheden.

Narrowcasting met Aerocast
Beeldschermen. Overal in het dagelijks leven kom je ze tegen. En steeds meer worden die schermen ook gebruikt om mensen welkom te heten, te informeren of te entertainen. Soms in plaats van drukwerk, soms als toevoeging op drukwerk. Met het Aerocast systeem bent u in staat vanaf 1 centrale plek beeldschermen op uw locaties aan te sturen en te zorgen voor actuele en centraal gestuurde informatie.

Drukkerij Aeroprint biedt met AEROCAST een uitgebreid narrowcasting systeem dat indien gewenst geheel door uzelf beheerd kan worden. Maar uiteraard is het ook mogelijk het gehele beheer uit te besteden bij ons en we zorgen dan voor een perfecte integratie met uw bestaande uitingen.

Het systeem is gebaseerd op open source software. Deze draait op onze server en u betaald dus voor het gebruik van het systeem een vaste bijdrage per maand voor onderhoud en uptime. De aanschaf van dure software is dus niet aan de orde. De schermen kunt u helemaal zelf verzorgen. Ook de pc’s of android modules kunt u zelf verzorgen, maar uiteraard kunnen wij een turnkey oplossing aanbieden waar u helemaal geen omkijken naar heeft, tegen zeer scherpe tarieven.

Web to Print
Aeroprint biedt in samenwerking met een Amerikaanse partner een web to print systeem binnen handbereik tegen zeer scherpe tarieven. Uw eigen drukwerk webshop opzetten? We hebben dit bij Aeroprint al vele malen gedaan en helpen u bij het gehele traject. Voorbeelden zijn Mister Pebbles en Mijn negen maanden dagboek.

Share this Post